Van en naar het ziekenhuis

Taxi naar en vanaf ziekenhuizen in Nederland

De chauffeur van Taxi Vervoer Assen haalt u op waar u maar wilt en brengt u comfortabel en veilig naar het door u gewenste ziekenhuis in de regio, Uiteraard helpen wij u met in en uitstappen en brengen u tot aan de deur indien u dit wenst. indien gewenst kan de chauffeur even op u wachten zodat u direct na uw bezoek aan het ziekenhuis weer kunt instappen in de taxi en u niet hoeft te wachten.

Alle tijd voor uw zieken(huis)bezoek

Als het bezoek iets langer duurt kunt u ons altijd bellen op 0592 33 11 22 voor de terugreis. Als u zelf niet in staat bent om ons te bellen, vraag dan even bij de receptie van het ziekenhuis of zij een taxi van Taxi Vervoer Assen willen voor uw willen bestellen.
Wij komen u daarna zo snel mogelijk ophalen en brengen u naar de plaats van bestemming.

Uw eigen taxi naar het ziekenhuis

Wij verzorgen alleen privé vervoer naar het ziekenhuis, dat wil zeggen dat u rechtstreeks naar het ziekenhuis gebracht wordt en niet met andere passagiers wordt gecombineerd .

Ophalen vanaf het ziekenhuis

Ook voor de terugreis vanaf het ziekhuis kunt u gebruik maken van onze taxi. Op het moment dat uw ziekhuisbezoek is afgelopen belt u zelf 0592 33 11 22, of u vraagt bij de receptie of zij Taxi Vervoer Assen voor u willen bellen.
Onze chauffeur komt u binnen in de hal van het ziekenhuis ophalen of op de plaats die u eerder heeft afgesproken en helpt u naar de taxi.

Wij rijden  regelmatig van en naar de volgende ziekhuizen:

•  Wilhemina ziekenhuis Assen
•  Martini Ziekenhuis in Groningen
•  UMCG in Groningen

Online uw taxi naar het ziekenhuis bestellen?

Een taxi naar 1 van bovenstaande ziekenhuizen reserveren is makkelijk en snel! Als u 24 uur voor het begin van uw taxirit online reserveert, bent u altijd verzekerd van een taxi op de door u gewenste tijd en plaats.

Direct een taxi bestellen kan natuurlijk ook!
Een reservering is zo geregeld. U belt 0592 33 11 22 of vult formulier hiernaast in en wij regelen een chauffeur op de door u opgegeven locatie.