PGB Vervoer Assen

PGB Vervoer Assen - Persoons Gebonden Budget

Mensen kunnen met een persoonsgebonden budget (PGB) de zorg regelen die zij door ziekte, handicap of ouderdom nodig hebben. Zo kunt u zelf de zorg samenstellen en inkopen die u wilt. Als het PGB ook is toegekend voor ondersteunende of activerende begeleiding in dagdelen, kunt u als er een medische indicatie is voor vervoer, het PGB ook besteden aan gemaakte kosten van taxivervoer. Hierbij valt te denken aan vervoer naar onder andere een werklocatie, dagbesteding of ten behoeve van een recreatieve activiteit.

Zelf de regie -met- het overzicht

Aangezien veel mensen tegenwoordig zelf de regie willen behouden over de benodigde zorg en dus kiezen voor het PGB, wordt er steeds vaker een beroep gedaan op één van onze diensten. Zo leggen wij gemaakte afspraken over de rit details en het tarief schriftelijk met u vast. Hiermee kunt u jaarlijks verantwoorden aan welke zorg u het budget heeft besteed. Maandelijks ontvangt u een heldere, gespecificeerde factuur zodat u precies kunt nazien welke kosten er aan u worden berekend.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze PGB mogelijkheden in en rondom Assen? Laat uw gegevens achter in het contactformulier hiernaast en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak. Of bel ons op  0592 33 11 22